Често задавани въпроси

Имате ли охраняем паркинг?

Хотелът разполага с 4 места на паркинга на хотела и още 4 паркоместа около хотела, които са обхванати от видеокамера. Не разполагаме със затворен паркинг, който да се охранява от жива охрана.На 10 метра от хотела има охраняем паркинг с денонощна охрана, който обаче е платен.

На какво разстояние е хотелът от плажа?

Плажът е общински и се намира точно пред хотела от страната на морето /източната страна/. Подходът към плажа е от нашата слънчева тераса и има 7 стъпала.

Има ли шезлонги и чадъри на плажа?

На пясъчния плаж пред хотела няма чадъри и шезлонги. Такива има разпложени на слънчевата тераса пред хотела и са за ползване само от гости на хотела.

Колко са големи допълнителните легла

Разполагаме с разтегателе фотьойл, който в разпънато състояние е 190/80 см. а в апартаментите има раз тегателен диван, който в разпънато състояние е 120/190 см.

Има ли гледка към морето?

Всички стаи са обърнати към морето, но част от стаите обхващат и гледка към съседните сгради. Това са единичните стаи.

Как можем да стигнем до Несебър?

Точно пред хотела има автобусна спирка на всички градски и междуградски автобуси, обслужващи линията Бургас-Поморие-Несебър. Билет се купува в автобуса и струва 1,5 лв.

Какъв е плажа?

Плажната ивица е 5-7 метра широка и е от ситен жълт пясък. Морският шелф е полегат и плавно слизаща дълбочина, подходяща за деца.

Има ли басейн хотелът?

Не, хотелът няма собствен басейн. Отговорът е, че сме направо на плажа и няма достатъчно разстояние.

Има ли хотелът асансьор?

Да хотелът има асансьор, който обслужва и ресторанта, който се намира на полуприземния етаж и излиза директно на слънчевата тераса. Между етажите и ресторанта няма стъпала, затрудняващи движението на хора с намалена двигателна способност. Единствено между двете нива на ресторанта има 5 стъпала. Проблемът може да бъде избегнат като се влезе в ресторанта от към морето и слънчевата тераса.

Има ли детска площадка?

Тези, които са идвали преди знаят за съществуването й, но вече няма детска площадка. Между ресторанта и слънчевата тераса има инсталирани играчки и площ за игра за деца между 2 и 7 год. възраст.