Превърнете мечтата за сватба край морето в реалност

Превърнете мечтата за сватба край морето в реалност

Има толкова много места, където може да се организира и проведе сватбата. Някои места са специални и различни, други не чак толкова. Има и места, които не само се отличават от останалите, но и вдъхновяват. А с наближаващите горещи летни дни и през ум не ни минава за сватба на закрито. Само си представете огромния плаж със златист пясък, успокояващия шум на морските вълни, необятното синьо небе и изумителната гледка. И всички те в перфектната хармония помежду си. А вие сте в центъра на всичко това и казвате заветното „ДА“. Сватбата на морето е една романтична приказка, която създава неповторими емоции и се помни цял живот. Ако искате и вашата да е такава, локацията трябва да бъде град Несебър.

 

Защо морска сватба в Несебър?

Причините да изберете Несебър никак не са малко. Нека ви разкажем някои от тях. Ще започнем с факта, че Несебър е един от най-древните градове в Европа и се намира в централната част на Черноморско крайбрежие, а Старият град на Несебър е в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Културното наследство на Несебър е огромно – археологически музеи, етнографски музеи, църкви, туристически атракции и забележителности. Няма как да не споменем Крепостните стени и кули на Несебър, които са били изграждани, за да защитят града и да го превърнат в недостъпен полуостров. Можем да продължим да разказваме за многобройните предимства и причини да изберете Несебър, но нека се придържаме към по-важното, а именно сватба на морето. Ако мечтаете за морска сватба, в която вие, гостите и морето да сте основните герои, изберете хотел Евридика.

За хотел Евридика

Евридика е малък семеен хотел, който е разположен директно на морския бряг на Южния плаж между Несебър и Равда. Разполага с 23 двойни стаи, 2 студиа, 6 тройни стаи, 4 апартамента, ресторант, заседателна зала, сауна и други. Всички стаи са оборудвани и обзаведени по стандартите за 3 звезди. Но това не е всичко! Паркингът пред хотела, чудесната гледка към залива и допълнителните безплатни удобства допринасят за максималния комфорт и наслада на посетителите. Най-хубавото от всичко е, че само няколко стъпки ви делят от плажа. Всички предпоставки за вълнуваща и неповторима морска сватба са налице, защото екипът на хотел Евридика ще се погрижи за всичко. Това, което се изисква от вас е да се отдадете на момента и да го споделите с най-близките си хора. Свържете се с нас, за да научите повече.