КРАТКО ЗАПОЗНАВАНЕ С ХОТЕЛА

КРАТКО ЗАПОЗНАВАНЕ С ХОТЕЛА

ФХ „ЕВРИДИКА” разполага с 35 помещения за настаняване – 5 единични стаи, 18 двойни, 2 студиа, 6 тройни стаи и 4 апартамента. Обзавеждането и оборудването на хотела отговаря на тризвездната българска категоризация, съгласно Наредбите.
В хотела работи денонощно 24/7 рецепция. Към рецепциониста можете да се обърнете за всички възникнали въпроси. Това е първият човек, който би могъл да Ви упъти, да Ви помогне, да разреши проблема Ви или да придвижи неговото изпълнение. Там можете, а дори е и задължително с оглед избягване на неприятности, да оставите ключа за стаята когато излизате.

Почти всички стаи са обзаведени с 2 единични легла, тип „french bed” с размери 100/200 см, които ги прави удобни. Мебелировката включва и гардероб, тоалетна или работна маса, нисък „кафе” кът, багажник, мебелировка за тераса и багажник. Всяка стая има и мултифункционален фотьойл, който в разпънато състояние е легло с размери 80/190 см. Изключения правят единичните стаи, където обзавеждането включва едно голямо легло „Quееn size bed” с размери 164/200 см и няма възможност за допълнително легло.

Стаите са стандартно оборудвани с плазмен ТВ, сешоар, мини хладилник. Хотелът не разполага на този етап с телефонна централа. Събуждането и предаването на информация става чрез рецепцията.

ФХ „Евридика” разполага със своя собствена слънчева тераса, разположена непосредствено между хотела и плажа. Достъпът до терасата и плажа е неограничен за нашите гости, но на терасата имаме инсталирани шезлонги и чадъри, които са на Ваше разположени и са включени в цената. Освен това има и малка детска площадка със забавления за най-малките ни гости.

Комплексът разполага с един ресторант, който служи както за организирано изхранване, така и за индивидуално хранене, с работно време 8;00 до 23;00. През това време е изцяло на Ваше разположение предлагайки европейска, средиземноморска и национална кухня.

Допълнително в хотела имаме и конферентна зала за до 40 души, в която могат по договаряне да се провеждат различни мероприятия, изискващи специализирано оборудване.

На разположение на гостите ни и срещу заплащане е и 4 местна сауна за ползването на която се изисква предварителна заявка на рецепция – минимум 2 часа пред ползването.

Хотелът предлага и собствен паркинг за 8 автомобила, за ползването на който е необходимо да се направи предварителна заявка.

УСЛУГИ ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА – ползване на паркинг, шезлонг и чадър на слънчева тераса, игрална детска площадка, ТВ, сешоар, WiFi в района на целия обект и на едно устройство за всяка стая
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ, КОИТО СЕ ЗАПЛАЩАТ – индивидуално WiFi с ваучер за едно устройство, сейф в стаята, сауна, вещи под наем,.