КЪДЕ ДА ОТИДЕМ И КАКВО ДА ВИДИМ ТУК?

КЪДЕ ДА ОТИДЕМ И КАКВО ДА ВИДИМ ТУК?

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГИ И УДОБСТВА КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ В РАЙОНА НА ХОТЕЛА :

  • ТРАНСПОРТ- точно пред входа на хотела е спирката за градски и междуградски транспорт. Линиите обслужват движението по трасето Бургас-Аеропорт-Поморие-Равда-Несебър-к.к.Слънчев бряг-к.к.Елените. От тук минава и автобус обслужващ линията Бургас-Варна. Билети се купуват в автобуса, като градските линии са по 1,50 лв на човек, а цената на междуградските зависи от дестинацията. За повече и актуална информация попитайте на рецепцията.
  • ВОДНИ И ПЛАЖНИ СПОРТОВЕ – на плажовете пред хотела се предлагат редица водни и плажни спортове от различни фирми – водни ски, парасейлинг, банан, джетове, скутери и др.
  • АПТЕКА – най-близката аптека в района се намира на около 300 метра в посока Несебър, а за по-голямо предлагане трябва да потърсите аптека в Несебър, където се намира при „Медицински център – Несебър”. Там има специализирани медицински кабинети и Спешна помощ. Единния телефон за спешни услуги за цяла България е 112.Не се притеснявайте да го използвате или да помолите на рецепцията , ако това се наложи за спешна помощ.
  • ПОЩЕНСКИ УСЛУГИ – най-близката пощенска станция е в с.Равда, на 700 метра от хотела, ако търсите пък мобилни услуги, трябва да потърсите офисите на съответния български мобилен оператор, който Ви препоръчва Вашият собствен мобилен оператор. Офиси на различните мобилни оператори има в търговския център в Несебър.
  • РЕНТ-А-КАР И МЕРОПРИЯТИЯ – в туристическия офис намиращ се отдясно на входа на хотела можете да потърсите най-различни възможности за мероприятия и забавления , както и предлагане на трансфери и Рент-а-Кар.
  • АТМ – автомат за пари има инсталиран точно на лицевата страна на хотела, вдясно от входа.
  • МАГАЗИНИ- в близост до хотела има /на около 20-50 метра/ няколко малки магазина за хранителни стоки и стоки от първа необходимост. За големи търговски магазини можете да попитате подробно на рецепцията. Голямо разнообразие от магазинчета има в централната част на Несебър – търговска улица, до която се стига за 40 минути пеш или с автобуса на 4 спирки. Заведения за забавление и ресторанти също предлага безброй и различни типове. Най-голям избор на магазинчета за сувенири и специализирани заведения има с Старинния град – Несебър, превърнат днес в град-музей на открито. Ако търсите младежки забавления – дискотеки, барове, увеселителни клубове и др., трябва да отидете до Слънчев бряг. Но имайте предвид, че градските автобуси не работят денонощно и трябва да се върнете с такси.
  • БАНКИ – в централната търговска част на Несебър.
  • МЕСТА КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПОСЕТИТЕ – 1. Старинният град Несебър и неговите забележителности – Несебър е „ГРАД-МУЗЕЙ” под егидата на UNESCO . Който е отишъл един път да го види – никога не остава с „един път”. , 2 . Курортен комплекс „Слънчев бряг”- място за забавления и пълен купон през целия сезон. 3. гр. Поморие – манастир „Св.Георги”, Солодобивните езера и музея на солта, плажовете с лечебна кал в района, Тракийската гробница в гр. Поморие – уникално съоръжение. 4. Гр. Бургас – „Аква калиде”- старинен археологически обект, морски парк на града, главната улица с красива архитектура, МОЛ-вете, 5. Старинен град Созопол – подобно на Несебър – прекрасна и автентична старинна архитектура и уникален музей. 6. В района има няколко винарски изби, които предлагат своя продукция, а някои предлагат и специална дегустация и мероприятия – интересувайте се за тях, няма да съжалявате.