Запазихме ниски цени за почивка

Запазихме ниски цени за почивка

Запазихме за вас майските си цени до 05,07,2020, като хотелът отваря на 17.06 за всички наши приятели, направили резервация през сайта, ще използваме майските цени до 05.07.2020!

15 ПРИЧИНИ ЗА ВАШАТА ПОЧИВКА ПРИ НАС

  • Уникална комбинация от семейни и спортни почивки директно на морския бряг в семеен 3-звезден хотел Евридика в непринудена атмосфера, както и персонална грижа, тъй като хотелът не е голям.
  • Плажна зона с директен достъп и Многобройни възможности за спорт като тенис, ветроходство, сърф, колоездене, плажен волейбол, баскетбол, футбол, бадминтон, тенис на корт и много други по време на престоя Ви на плажа пред хотела. А за желаещите пасивна почивка – наши шезлонги и чадъри на слънчевата тераса на хотела.
  • Район с богато историческо минало, което може да Ви заинтригува най-малко с красотата си. Град Несебър е известен също така с богатата си и непрекъсната програма за дейности, екскурзии и събития в района. На каквато и възраст да сте – винаги ще можете да откриете подходящото за Вас събитие.
  • Ресторант Евридика предлага – морски и кулинарни изкушения които можете да включите във избрания от Вас пълен пансион, или да поръчате на място. Съобразно с изискванията за обслужване в пандемична обстановка  предлагаме богат асортимент от закуски на „а ла карт“, обяд и вечери на 4-степенно меню по избор . Държим на качеството на продуктите, които зареждаме.
  • За любителите ветроходство, сърф и водни спортове в съседство функционира база с опитни спортни инструктори като специалист за над 10 вида спортове през лятото за възрастни и деца.
  • В близост до нас се намират няколко тенис корта, които можете да използвате, разполагащи и с тенис учител.
  • Даваме под наем велосипеди, с които можете да обиколите района в радиус от няколко километра.
  • На пешеходно разстояние от хотела е и най-големият аквапарк в района „Аквапарадайз“, за който предлагаме билети.
  • Едно от най-големите удобства е разположението на хотела , като е равно отдалечен от най-близките населени места , а точно пред нас са автобусните спирки за повечето направления, което ни прави лесно откриваеми и достъпни.

ВСИЧКИ ВИДОВЕ СПОРТ В С НАТИСКАНЕ НА ЕДИН БУТОН

ТЕНИС

ПОД НАЕМ

ВЕТРОХОДСТВО

СЪРФИРАНЕ

РИБОЛОВ