НА ВНИМАНИЕТО НА НАШИТЕ ГОСТИ

НА ВНИМАНИЕТО НА НАШИТЕ ГОСТИ

Уважаеми гости,

Щастливи сме, че избрахте да отпочивате в нашия малък семеен хотел. От името на целия персонал Ви пожелаваме едно приятно и незабравимо изживяване.

Нашият хотел е построен през 2004 година и въпреки периодичните ремонти сме се стремили да го съхраним като атмосфера и специфики.

Хотелът е разположен в дъното на малкия красив залив между Несебър и Равда, носещ от дълбока древност името „Залива на мравките”. От тогава, когато в миналото търговски и военни кораби са хвърляли котва в него в изчакване отминаването на силните бури и ветрове в страховитото Черно море. Характерното му местоположение, както и вдаденият в морето нос „Акротирия” ги пазел от северните ветрове и щорма. Единственият кораб завършил пътя си в тихите води на залива неблагополучно , чийто останки могат да се видят южно от хотела в посока Равда и днес, това е корабът „Аурелия”, на чието име е кръстен кварталът ни.

Архитекта на хотела ни – арх.Николов – се е опитал да създаде сграда наподобяваща кораб кротко акустирал на морския бряг , който сякаш всеки момент ще вдигне котва. Със своите тераси, островърхи форми и прозорци с формата на илюминатори Ви създава усещането за круизно пътуване. Близостта на морето и гледките, които се откриват от почти всички тераси карат доста от гостите ни да споделят, че събуждайки се сутрин от плисъка на морските вълни, имат усещането, че са на круизен кораб.

Въпреки, че последните години наоколо доста се застрои и липсата на гледки наруши корабната идилия, все още тишината и единствения шум на морето създават релаксираща атмосфера.

Постарахме се да Ви предложим достатъчно информационни материали, които да Ви помогнат да се ориентирате в хотела, района около него и възможностите за почивка и отдих. Нека всеки сам да вземе решение съобразно влеченията и интересите си.

За въпроси, на които не можете да откриете отговорите ТУК, МОЛЯ , обръщайте се за помощ към рецепцията и Управата на хотела. Бихме се радвали да споделите Вашето мнение с нас чрез анкетна карта или в КНИГАТА ЗА ГОСТИ.